h

Tena Matolić

magistra kineziologije, Yoga Teacher

Tijekom studija kineziologije, slovila je kao najbolja studentica. Magistrirala je 2018. sa eksperimentalnim radom teme: „Utjecaj joge na varijabilnost srčanog ritma, tlak, te subjektivan osjećaj stresa, anksioznosti i depresije kod osoba sa i bez iskustva u jogi“.

Zaljubljena u sport, međutim previše treninga dnevno dovelo je do ozlijede koja ju je usmjerila na put kojim danas ispunjeno korača, a to je put joge i health fitness programa.

Završila je brojne edukacije, „Rainbow yoga4kids“, „Born2flow“ „Ground force method“ , Funkcionalna yoga, „TRE“ programa (tension relieving exercises), te razni tečajevi pranayame i meditacije, završila je i program „Sudarshan Kriye“

Željna uvijek ići dalje, put je vodi u MBS, gdje nakon završene MBS edukacije preuzima palicu za grupne i individualne programe Yoge, Cycling i Mat.

Danas sa sigurnošću može reći kako je pristup, pomaganje i davanje ljubavi čovjeku ono što ju ispunjava, a kineziologija joj uvelike otvara razna vrata u tom smjeru. Kako ona kaže: „smisao je davati i voljeti“.