WBlogo

“Zdravi zaposlenici, uspješna tvrtka”

 

WellBeing Pro je zdravstveni program dizajniran za organizacije koje brinu o dobrobiti svojih zaposlenika.

 

Kreatori WellBeing Pro?

WellBeing Pro koncept zdravlja na radnom mjestu kreiran je od strane kineziologije i sveučilišne profesorice mr.sc.Martine Mavrin Jeličić u suradnji s Centrom za medicinu rada Svjetske zdravstvene organizacije i Centrom za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja na radu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na čelu sa doc.dr.sc. Milanom Miloševićem, dr. med., specijalistom medicine rada i sporta.

 

Što je WellBeing Pro?

Koncept zdravlja na radnom mjestu usmjeren je na domenu fizičkog i mentalnog zdravlja zaposlenika, koja neposredno utječe na povećavanje produktivnost i osjećaja zadovoljstva na radnom mjestu.

Cilj  je pružiti zaposlenicima osnovnu edukaciju o preventivnom vježbanju, personaliziranoj prehrani i upravljanju stresom u prostoru gdje borave. Samim time, prevenirati bolesti izazvanih stresom i neaktivnim načinom života, te stvarati zdravu, pozitivnu i produktivnu atmosferu na radnom mjestu.

 

Kako se provodi WellBeing Pro edukacija?

Modul 1. – Jednodnevne radionice – „Upravljanje stresom za fizičko i mentalno zdravlje na radnome mjestu“. Tehnike disanja i opuštanja, vježbe za zdravo tijelo i zdravu kralježnicu.

Modul 2. –  Kontinuirani treninzi koji se održavaju 2-3 puta tjedno, a doprinose dugoročnom smanjenju kortizola, uravnoteženju mišićno-živčanog sustava te vraćaju tijelu pravilnu posturu i zdravlje.

Modul 3. – edukacijsko intervencijski treninzi „HEALTH@WORK“ provode se kontinuirano u određenom periodu vremena nakon dijagnostičke procjene rizika zdravlja na radnome mjestu i evaluacije rezultata.

 

Znanstveno potvrđen učinak programa na zdravlje.

Učinak edukacijskih intervencijskih treninga „HEALTH@WORK“ znanstveno je potvrđen (2018).  Rezultati istraživanja pokazali su najveće promjene u smanjenju napetosti tijela, promjeni položaja tijela tijekom sjedenja, snazi stiska šake (prediktor rizika razvoja patoloških stanja gornjih ekstremiteta), razini doživljaja stresa, smanjenju obujma struka i većoj produktivnosti na radu.

 

Tko su predavači?

Mr.sc. Martina Mavrin Jeličić

 

“Ocjenjujem ovu edukativnu radionicu vrlo korisnom, povezanom s konkretnim cjelovitim uputama kako riješiti stresne situacije i postići, odnosno vratiti prirodni balans svojem tijelu za vrijeme radnog vremena” – Dejan, JANAF

“Najbolji seminar na kojem sam bio!!! Korisno, primjenjivo, bitno, važno!” – Vladislav, JANAF

“Nakon već trećeg edukacijskog treninga, nestala mi je napetost u vratu, koju sam osjećala jako dugo vremena.” – Jelena, Strabag

„Cijeli život se bavim tjelovježbom, ali na WellBeing Pro edukaciji sam saznala više nego ikad prije informacija o pravilnom izvođenju pokreta tijekom radnog vremena“ Gordana, Erste

 

Ugovorite WellBeing Pro edukaciju.


 

 Ilica 47, 10000 Zagreb

  tel : 099 663 1122

097 713 2244

 mail: martina@mbs.hr

info@mbs.hr

 

Reference:

erste janafstarbag