MB Mat

 

MB LEVEL 1

Trening niskog intenziteta prilikom kojeg se usvajaju osnove pravilnog vježbanja i disanja. Svaka se vježba izvodi polagano s punom pozornošću što vježbanje čini sigurnijim i učinkovitijim.
Nakon adekvatnog izvođenja tehnike, važnu ulogu u izvođenju korektivnih i funkcionalnih vježbi temeljenih na prirodnom pokretu ima upotreba adekvatno odabranih rekvizita.

 

MB LEVEL 2

Trening umjerenog intenziteta izvodi se uz korištenje rekvizita kao sredstva za postizanje bolje mobilnosti i stabilnosti koštano-zglobnog i tetivnog aparata (štap), jačanje muskulature tijela (lopta, utezi, gume, TRX), poboljšanje ravnoteže i stabilizacije zglobova (moveysteper, BOSU), otklanjane točki okidača u mišiću (refleksne lopte) itd.

 

MB INTENZIV

Visoki intenzitet vježbanja tijekom cijelog sata je osnovni princip ovog programa. Ubrzana cirkulacija i visoka razina mišičine aktivacije ubrzava procese detoksikacije i oslobađanje stresa u tijelu. Rezultat ovih treninga su zadovoljstvo, osmjeh i lijepo oblikovano tijelo. Želite li izazove tijekom vježbanja, a pritom ste barem mjesec dana pohađali neki od stupnjeva MB-a, ovo je sigurno program za vas.