MBS Sport

Ponosni smo što MBS sport uključuje olimpijce, reprezentativce te vrhunske sportaše koji su uz MBS sustav rada postali mentalno sigurniji, jači, fleksibilniji, izdržljiviji i brži na putovanju prema vrhu. Uz MBS kondicijski trening i oporavak prilagođen pojedincu i njegovoj osobnosti sportašima nije bilo strano da na vrhu ostanu duže vrijeme.

Osnovni moto MBS – a u vrhunskom sportu je: „Treniraj dobro, treniraj često“. MBS u prvom koraku pomoću precizne dijagnostike i individualno-oblikovanog programa razvija kvalitetu bazičnog pokreta vrhunskih sportaša. To je temelj za vrhunsku tehničku izvedbu. Integracijom svih tehnologija treninga (Korektivni, Powerlifting, Weightlifting, Pliometrics, Yoga …).

MBS se u drugom koraku brine za kvantitetu rada. Tehnički besprijekoran trzaj, „split-dog“, dubinski skok, sprint, „dead lift“ čine MBS jednostavnim i jedinstvenim. Ako na to dodamo precizno odabran broj ponavljanja rezultat je duga karijera sportaša bez ozljeda. To svaki trener i sportaš žele postići.