TRENING RADIONICE “NO-MIND”


Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o trening radionicama „No-Mind“  koje će se organizirati jedanput mjesečno u MBS Centru.  Na trening se mogu priključiti svi od početnika do naprednih vježbača.

Istraživanja pokazuju da razumijevanje našeg tijela i njegovih senzacija povećava razinu zdravlja, dok shvaćanje mentalnih obrazaca uvelike doprinosi većem zadovoljstvu u životu.

Treninge će voditi mr.sc.  Martina Mavrin Jeličić, sveučilišna profesorica, kineziologija, terapeut, učiteljica yoge koja iza sebe ima 25 godišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih rehabilitacijskih, health fitness i kondicijskih programa.

Vrijeme održavanja

Prvi u nizu „No-Mind“ treninga održat će se u petak 10.5.2019. u trajanju od 18.30-19.45 (75 minuta).

Termini do jeseni: 7.6. 2019, 5.7.2019 i 23.8. 2019.

 

Što je „No-Mind“ trening?

Što je „No-Mind“ trening najbolje će iz stručnog i osobnog iskustva objasniti doktorica Danijela Bejuk, polaznica prvog takvog treninga u Hrvatskoj

„Program vježbi sa što manje utjecaja misli odlično je zamišljen, ponajprije s ciljem da Vašem tijelu pruži priliku da se na pravilan način opusti, a istovremeno ciljanim dinamičkim vježbama okrijepi sve vaše mišiće koji su umorni ili nepravedno zapostavljeni.

Ono čemu težimo je dobar osjećaj u cijelom tijelu, a to Vam pokreti pomno odabrani u ciklusima vježbanja tijekom No-Mind treninga i pružaju.

Za početak cilj Vam je otpustiti misli. To nije lako, ali vježbanjem ulazite u stanje opuštenosti u kojem one više Vama ne gospodare. Postajete svjesni trenutka u kojem svom tijelu dajete zasluženu priliku da se opusti, da prodiše, da se istegne i osnaži.

Moja želja je bila ojačati mišiće, koji mi omogućavaju pravilan hod, dobro držanje, koji će povećati moju izdržljivost, kako kad su u pitanju fizički tako i oni nevidljivi napori. Mislim da sam dobila sve što sam očekivala i više. Postala sam svjesnija pokreta, pravilnog disanja, dobila sam priliku da vježbanjem vratim energiju. Neobično, dođeš umoran i pomalo neraspoložen, a nakon sata dobro koordiniranog treninga zadovoljan i drugačiji.

Da rezimiram, promjene su primjetili ljudi oko mene. Vrijedilo je truda.

Hvala MBS Centru.
Tebi Martina posebno.“

dr. sc. Danijela Bejuk, prim. dr. med.

Trening No-Mind sadrži:

  • Tehnike somatskog opuštanja (temeljen na neuroznanosti) za prirodnu deaktivaciju tjelesno – mentalne napetosti produženog djelovanja
  • Dinamičko disanje vitalizirajućeg i energizirajućeg djelovanja na tijelo i um.
  • Dinamička vježba za mišičnu aktivaciju cijeloga tijela.
  • Vježbe oblikovanja uz potpunu svjesnost i prisutnost
  • Meditaciju ili nama prihvatljiviji naziv Mindfulness

Cijena:

70,00kn po treningu

Prijave su obavezne!