MBS Dijagnostika

MBS DIJAGNOSTIKA POSTAVLJA TEMELJNE KORAKE DO VAŠEG REZULTATA U TRENINGU.

Prvi korak jest uklanjanje krivih pokreta, motoričkih obrazaca i uzroka boli. Zdravstvena povijest klijenta i sofisticirani paket testova služi za objektivniju procjenu inicijalnog zdravstveno-kondicijskog stanja svakog MBS klijenata.

Osnovnim pregledom posture te pomoću unikatne standardizirane baterije testova dobivamo rezultate o funkcionalnosti temeljnih pokreta, stabilnosti i mobilnosti zglobnih struktura, bazičnoj snazi, statičkoj i dinamičkoj ravnoteži. Dodatnim testovima predikcije rizika u pokretu dobivamo egzaktne podatke o toleranciji na bol. Cilj takvog pregleda jest uočiti moguće posturalne i lokomotorne probleme koji utječu na funkcionalnost pokreta i same sportsko-rekreacijske izvedbe.

Nakon toga stručni tim određuje vaše zone rada i pravilno vas uvodi u trening za redukciju masnog tkiva i povećanje radne sposobnosti. Analizom sastava tijela i biokemijskom analizom MBS dobiva najkvalitetnije informacije za određivanje kalorijskog indeksa. Uz pomoć tih informacija oblikuje se adekvatan individualni program prehrane i suplementacije, usklađen s treningom i svakodnevnim navikama klijenta.

Zaključno, MBS Dijagnostikom otkrivaju se intrinzični (unutarnji) rizični čimbenici za otežan pokret koji s vremenom dovodi do pojave boli i ozljeda te umanjuju rizik svakog treninga. MBS Dijagnostika je provjeren postupak koji Vas vodi do vrhunskih rezultata.

Mirza Teletović

jedan od najbolji košarkaša Euroligue 2012, danas igrač NBA

MBS program koji je kreiran posebice za mene na temelju dobivenih rezultata bio je usmjeren na rješavanje stabilnosti trupa i bola u zglobu koljena. Pomoću ovog programa nestala je moja kronična bol u koljenu koju sam vukao 6 godina. Danas je lijepo ponovo igrati bez boli.